Despre Noi

PROGARAGE - Concept de Service

Progarage este un concept de service dezvoltat la nivel european de Groupauto International sub numele generic EuroGarage, in fiecare tara activand sub alt nume, adaptat pietei locale. La nivel international, reteaua EUROGARAGE are peste 5160 membri in 22 de tari. De asemenea, Group Auto Interntional a dezvoltat si conceptul G-Truck – concept service autocamioane cu peste 1.100 membri in 18 tari. In Romania, el se numeste Progarage si este implementat de Augsburg International, membru fondator al Groupauto Romania.

ProGarage vă oferă ocazia de a face parte dintr-o rețea recunoscută la nivel european și de a beneficia de planul strategic de dezoltare a acesteia în ceea ce privește promovarea, vânzările, pregătirea tehnică și aplicațiile computerizate.

ProGarage: Piese si mecanici de incredere!

ProGarage va pune la dispozitie o retea independenta de service-uri in domeniul reparatiilor de mecanica. Avem experienta si expertiza pentru orice marca si model!

Intra in reteaua service-urilor multibrand de top!

Orice service auto ce respecta criteriile de inscriere in reteaua PROGARAGE, poate intra cu usurinta in reteau service-urilor auto multibrand de top.

De ce sa te alaturi PROGARAGE?

  • Stimulam profitul si crestem vanzarile afacerii tale.
  • Impreuna transformam compania ta intr-una mai puternica, mai credibila pe piata de profil.
  • Iti oferim beneficii exclusive in calitate de membru.
Scroll to Top

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.